top of page
Open Site Navigation
  • Twitter
  • LinkedIn

Irwin-

kartoitus

Tuotetaanko yrityksessänne englanniksi itse? Voitte menettää paljon rahaa

Irwin-kartoituksella Galvia ottaa selvää viikossa, miten säästätte 100 000 euroa vuodessa – täydellä takuulla.

Kuulostaako jokin seuraavista tilanteista näistä tutulta?

  • Suomenkielinen asiantuntijanne pusertaa kiireessä blogikirjoituksen englanniksi, koska joku muisti viime tipassa, että sellainen oli tarkoitus tehdä. Aikaa kielentarkistukselle ei jää.

  • Johtoryhmän jäsen tai muu esimies, jonka äidinkieli ei ole englanti, jää ylitöihin kääntämään tiedotetta , joka on tarkoitus julkaista seuraavana päivänä.

  • Vuosia sitten Texasissa kolme kuukautta opiskelleelle kesäharjoittelijalle annetaan tehtäväksi päivittää yrityksen vaativa englanninkielinen verkkosivusto.

 

Suomalaisen yrityksen itse tuottama englanti voi olla paitsi huonoa, myös holtitonta rahan tuhlausta. Tilaa Irwin-kartoitus täysin riskittä ja ota selvää, miten yrityksenne voi säästää 100 000 euroa vuodessa ja samalla tuottaa parempaa sisältöä englanniksi. 

 

Galvia Oy:n Irwin-kartoituksella pystytte selvittämään viikossa, paljonko rahaa yrityksenne menettää tehottoman toiminnan vuoksi. Se vie korkeintaan tunnin yrityksesi henkilökunnan työaikaa. Irwin-kartoituksen hinta on 1 875 euroa + alv. Ellei Irwinillä löydy 100 000 euron vuosisäästöjä, Galvia ei laskuta mitään. Saatte myös rahat takaisin, jos olette tyytymättömiä kartoitukseen. 

 

Voisiko yrityksenne säästää sata tuhatta euroa joka vuosi? Jos teillä on 10 minuuttia aikaa, voin esitellä Irwin-kartoitusta tarkemmin mutta ytimekkäästi etäyhteydellä.

 

Sovi aika soittamalla tai lähettämällä sähköpostia: 044 313 2816, ian@galvia.fi.

Close Site Navigation
bottom of page